Nieuw vastgoedproject eert voormalige cafébazin

Ontmoet de residenties Madeleine in Wolvertem met 32 BEN-appartementen

De residenties Madeleine zijn een gloednieuw vastgoedproject van Jura Projects in samenwerking met Onman.Het project bestaat uit 6 gebouwen met 32 ecologische BEN-appartementen met zeer geavanceerde isolatietechnieken. Maar die BEN-status is zelfs nog niet het meest bijzondere aan het project, want het is vernoemd naar de bazin van het voormalige café op de site. Jan Téblick van vastgoedbedrijf Jura: “Het voormalige café Van der Perre én haar bazin Madeleine waren al jaren een vaste waarde in het dorp. Toen we de grond kochten om te ontwikkelen, leek het ons dan ook het perfecte eerbetoon om het project ‘Madeleine’ te dopen.”

Van groendaken tot zuivere lucht

De residenties zijn ontwikkeld met geavanceerde milieuvriendelijke isolatietechnieken om de ecologische impact te beperken en de bewoners rust en comfort te bieden. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een individuele lucht/water-warmtepomp en halen ze elk de BEN-norm. Sommige appartementen hebben zelfs een extreem laag E-peil van 13! Daarnaast worden er groendaken aangelegd die zorgen voor een optimale isolering en de lucht zuiveren.

Het project ligt onder de kerktoren van Wolvertem, waardoor de bewoners genieten van een uniek zicht op de gotische toren. De extragrote ramen zorgen er op hun beurt voor dat bewoners de hele dag lang kunnen genieten van daglicht.
De appartementen variëren tussen 56 m 2 en 120 m 2 en zijn te koop vanaf € 169 000. Op die manier spreekt het project een grote mix van toekomstige bewoners aan, gaande van starters tot gezinnen met meerdere kinderen.

Plattelandsrust vlakbij Brussel

De residenties liggen in de dorpskern van Wolvertem, een deelgemeente van Meise met een uitermate groen karakter. De groene zones tussen en rond de gebouwen weerspiegelen dan ook de rust en sfeer van het Vlaams-Brabants dorpje. Bewoners kunnen er ontspannen in de schaduw van de kerktoren van Wolvertem en alles ligt op wandelafstand: handelszaken, scholen, cafés, restaurants en een busstation. Het centrum van Meise ligt op amper 3 kilometer, en binnen amper 20 minuten is men in Brussel.

Info & verkoop:

ColorCasa
Stationsstraat 81, 1851 Wolvertem
+32 (2) 270 37 02
www.colorcasa.be
immo@colorcasa.be

Heylen vastgoed
Theofiel De Biestraat 11, 2220 Heist-o/d-Berg
O14 39 19 10
www.heylenvastgoed.be
info@heylenvastgoed.be

Engel & Völkers Brussels Projects
Avenue Louise 544, B-1050 Bruxelles
02290 44 00
www.engelvoelkers.com/brusselsprojects

Geïnteresseerden zijn welkom op de opendeurdag op zaterdag 9 februari 2019 in Parochiezaal Merchtemsesteenweg 14 Wolvertem. Hier krijgt men alle uitleg over het project en kan men zelfs van een speciale korting genieten bij aankoop van een appartement in de residenties Madeleine.

residenties Madeleine zijn een gloednieuw vastgoedproject van:


Related posts