Giraffe in woningEen uitstekende woonkwaliteitOnze projecten zijn wél doordachtBekijk ons aanbod
nieuwbouw-die-mikt-op-perfectie

Jura bouwt. Onze projecten blazen het straatbeeld nieuw leven in. Maar Jura bouwt vooral voor u, de eindgebruiker. Wij bouwen aan een plaats, waar u zich goed kan voelen.

Onze nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten die gaan voor betaalbare kwaliteit

Onze nieuwbouwhuizen en -appartementen worden altijd kwalitatief afgewerkt. Erin wonen moet aangenaam en comfortabel zijn. We zorgen voor een logische indeling, waarbij elke vierkante meter optimaal wordt benut. En de buitenkant? Sobere en strakke gevels tekenen onze nieuwbouwprojecten. Stijlvol en tijdloos. Met onze toegankelijke bouwstijl richten we ons op een breed publiek. Door dit te combineren met een aantrekkelijke prijs zorgen we ervoor dat onze bouwprojecten echt gegeerd zijn. Wij zetten in op een prijs-kwaliteitverhouding, die u zelden aantreft.

Nieuwbouw appartementen

nieuwbouwproject antwerpen keuken

Prijsbewuste kopers zien de voordelen van kleiner wonen alsmaar meer in. Minder onderhoud en een lagere energiefactuur zorgen voor meer mogelijkheden in de toekomst. Wij zien erop toe dat kleiner wonen comfortabel wonen is. De logische indeling van onze nieuwbouwappartementen brengt een sterk ruimtegevoel met zich mee. De kwalitatieve afwerking leidt tot een aangename woonomgeving.

Nieuwbouw woningen

wolvertem tuin-nieuwbouwproject

Jura bouwt compacte en efficiënte eengezinswoningen. Compacte nieuwbouwhuizen zijn de dag van vandaag de norm. Hun sobere bouwstijl en energie-efficiënte afwerking zorgen ervoor dat kosten bespaard worden. Onze nieuwbouwprojecten voegen een mooie architectuur en vanzelfsprekende indeling aan de pluspunten toe. Op die manier woont u comfortabel en betaalbaar.

Onze nieuwbouwprojecten voldoen aan vier criteria

Duurzaam

De verwarming, ventilatie en isolatie voldoen aan de nieuwste energienormen. Wij volgen alle hedendaagse bouwvoorschriften correct op en zetten zoveel mogelijk in op duurzaam wonen. Op die manier bespaart u op uw toekomstige energiefacturen.

Leuk gelegen

De buurt waarin u woont, heeft een grote impact op uw dagdagelijks leven. Daarom selecteren wij de meest aangename locaties voor onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen enkel op plaatsen waar wij zelf een goed gevoel over hebben.

Betaalbaar

Onze nieuwbouwprojecten maken kopen toegankelijk. We zetten in op betaalbare en compacte wooneenheden. Dankzij onze efficiënte bouwstijl kunnen wij u een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Kwalitatief

Wij kiezen voor een aangename architectuur, die bij velen in de smaak valt. De stijlvolle en strakke gevels zijn tijdloos. Ze situeren zich tussen klassiek en modern. De binnenruimtes zijn logisch ingedeeld en kwalitatief afgewerkt.

Coming soon

Kapellen

Meyvis

Unieke locatie in het centrum van Kapellen

Kalmthout

op een toplocatie … maar meer kunnen we nog niet verklappen.

Enkele van onze projecten

Olen

Woestijnroos

Unieke locatie in de Kempen

Kapellen

KPLN

Vlakbij het centrum van Kapellen

Schelle

Residentie Avenue

Centraal wonen in de Rupelstreek

Schilde

De Smederij

Al onze pluspunten voor een vlotte verkoop

Wolvertem

Madeleine

Vlakbij Brussel onder de kerktoren

Berchem

Brouwerspoort

Met één been in het centrum van Antwerpen

Imde

Beekstraat

Betaalbaar wonen aan de Brusselse rand?

Berendrecht

Reigershof

Tijdloze architectuur in het polderdistrict

Brasschaat

De Dries

Optimaal wooncomfort voor uw gezin

Schilde

Beemdenlaan

Betaalbare villastijl tussen de bossen

Antwerpen

Sint Paulus

Studentenkamers voor een optimaal rendement

Jura Projects is sinds kort ook te vinden op www.projectontwikkelaar-info.be.