Nieuwbouw Antwerpen

Ontdek de nieuwbouwprojecten van Jura Projects in Antwerpen. Comfortabele, betaalbare appartementen en woningen van hoge kwaliteit. Gelegen in één van de hipste steden die België te bieden heeft.

We werken in Antwerpen aan meerdere nieuwbouwprojecten. Van moderne appartementsgebouwen tot compacte, duurzame woningen. Ben je geïnteresseerd in één van onze appartementen, woningen of projecten in Antwerpen? Contacteer ons voor meer informatie over onze nieuwbouw.

Onze nieuwbouwprojecten in Antwerpen

Bent u op zoek naar nieuwbouw in Antwerpen? Dan bent u bij Jura Projects op de juiste plaats. Wij hebben namelijk nieuwbouwwoningen en appartementen in de stad zelf, maar ook in de omliggende omgeving. Onze projecten worden gekenmerkt door een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Verder zijn ze dankzij onze toegankelijke bouwstijl interessant voor een breed publiek.

We werken met onze projecten toe naar vier belangrijke waarden: duurzaamheid, een leuke ligging, betaalbaarheid en kwaliteit. Op deze manier blazen we met onze nieuwbouwprojecten het straatbeeld nieuw leven in. Maar we bouwen vooral voor u, de eindgebruiker. Zoekt u te beleggen in vastgoed? Dan zijn onze projecten zeker  het onderzoeken waard. Heeft u bij ons een project gevonden waar u fan van bent, of beter nog, waar u uzelf in ziet wonen? Twijfel niet contact met ons op te nemen.

Laat u inspireren door enkele van onze comfortabele, betaalbare nieuwbouwappartementen en nieuwbouwwoningen in en rond Antwerpen. We hebben namelijk projecten in de stad zelf, maar ook in de regio’s rondom Antwerpen: Brasschaat, Berchem, Schilde, Schelle, Kapellen, De kempen en meer.

Waarom Antwerpen?

Nieuwbouw in Antwerpen zijn zeer gewild, niet enkel in de stad, maar ook de omgeving er rond is gegeerd. De stad zelf telt ondertussen al meer als een half miljoen inwoners. Het lijkt er dus op dat de vraag naar een tof appartement of een duurzame woning in Antwerpen niet snel gaat afnemen. De stad is dan ook een hotspot voor mode, cultuur, architectuur, gastronomie en shopping. Verder is Antwerpen dankzij trendy buurten zoals het eilandje en bekende bezichtingen zoals het Mas en het havenhuis één van de beste locaties in België. Voor vele mensen is het reeds een leuke woonomgeving en het is ook de thuisbasis van Jura Projects. Ben je overtuigd, of wil je nog meer inspiratie op doen? Neem hieronder een kijkje naar onze nieuwbouwprojecten in en rond Antwerpen.

Antwerpen haven huis nieuwbouwproject

Bekijk enkele van onze projecten in Antwerpen

antwerpen sint-paulus appartement voorgevel
berchem-brouwerspoort gevel nieuwbouw antwerpen

Antwerpen

Sint Paulus

Berchem

Brouwerspoort

Brasschaat

De Dries

Project KPLN: Kapellen

Dorpstraat

Schilde

Beemdenlaan