Sloopslinger JuraProjecten met een maximaal rendementU investeert beter in nieuwbouwBekijk ons aanbod
Bouwplannen

Wilt u investeren in vastgoed? Bij ons belegt u veilig en efficiënt. Onze wooneenheden vallen in de smaak en zijn snel verhuurd.

Slim beleggen in vastgoed

Investeren in vastgoed met een trefzeker rendement.

Dankzij hun sterke prijs-kwaliteitverhouding zorgen onze woonprojecten voor een aantrekkelijk rendement. Uw bouwgrond verkopen? Neem dan zeker ook contact met ons op! Wij zetten betaalbare kwaliteit op populaire locaties neer waar mensen graag wonen. Wij zorgen voor comfortabele huizen en appartementen, die in de smaak vallen. Onze projecten zijn ideaal, als u in vastgoed wenst te investeren.

Betaalbare kwaliteit op gegeerde locaties

Vanwege onze sterke combinatie tussen kwaliteit, aantrekkelijke locaties en scherpe prijzen zijn onze projecten uiterst interessant als vastgoedinvesteringen.

dendries tuinen

Vastgoedinvesteringen: een uitstekend alternatief voor het spaarboekje

Een spaarboekje of aandelen? Het ene levert nauwelijks iets op. Het andere brengt risico’s met zich mee. Investeren in vastgoed is een waardevol alternatief. Onze toekomstgerichte aanpak brengt haalbare, veilige en rendabele beleggingsmogelijkheden met zich mee.

wolvertem voorgevel

Verschillende wooneenheden

Onze vastgoedprojecten bestaan telkens uit verschillende wooneenheden. Wij ontwikkelen projecten van 3 woningen tot appartementcomplexen van meer dan 70 units. Zowel kopers als investeerders zijn welkom. Hierdoor wordt een goed evenwicht tussen eigenaars en huurders gerealiseerd.

Veilig en rendabel

Onze kwalitatieve aflevering en tijdloze architectuur staan garant voor een succesvolle belegging. Uw eigendom ligt goed in de markt. De huurinkomsten zuiveren uw investering probleemloos aan. Gaat u over tot verkoop? Dan kan u een meerwaarde verzilveren. Met de tijd stijgt uw eigendom immers in waarde. Onze populaire locaties en duurzame bouwstijl dragen bij tot een optimale winst.

Voor een breed publiek

Geen exclusieve projecten, geen excentrieke architectuur. Wij snijden geen nichemarkt aan. Slim investeren in vastgoed? Dat doet u met wooneenheden, die bij een breed publiek gegeerd zijn. Onze tijdloze architectuur en kwalitatieve afwerking spreken veel mensen aan. Onze compacte huizen en appartementen met een logische indeling beantwoorden aan de behoeften van vandaag en morgen.

Een haalbare kaart

Investeren in onze vastgoedprojecten is een haalbare kaart. Onze koopwoningen en -appartementen zijn voorzien van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kopen is betaalbaar. Verhuren gaat vlot.